Program


Dialógusban egymással

Dialógusban egymással

Dénes Gábor portréfilmje Németh Ilona bábtervezővel
és Fodor Tamás színész-rendezővel

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 17. vasárnap, 18:00

Dialógusban egymással
bemutató

... Megloptuk Brueghelt + Tzafetás, a hordószónok és Dió mint szerzetes a Mátyás utcában + Jancsós nyolcasok (lovak és meztelen lányok nélkül) + Amikor még közszolgálati tévét nézett a falu Sanyikája + El a katedrától! (kamaszok kezében kamera a borosjenői Teveszikla alatt) + Ellepték a Grimm testvérek a padlásunkat + Rózsa, Ibolya és Brecht véletlen találkozása a vállfákon + Homonnai Kata egy szeretnivaló, beszédes szemű boszorkány + Zalán a toronyba mászik Chagall hátán + Le a csuklyával! Nyakó Juli egy nyúlba vetíti magát (ingyom-bingyom) + Költészet paraván nélkül (Balla Zsófia, Szilágyi Andor, Parti Nagy Lajos, Mosonyi Aliz, Kántor Péter, Gerevich András) + Megbombáztuk a Nemzetit + Együtt-lélegzésből születik Papagéna fondorlata + Nagypál Gábor görögös halálugrása a teknők és talicskák közé + Spilák Lajos hangépítményei + Lovas Dani átmegy a falon, Pallagi Melitta tengerre száll Mayával + Csillagosok a csillagos házban - Szép Ernő háromszor és 26 báb karakter Szikszai Rémusz élőszínházi világában...

„Többen kérdezték, hogy miért készítettem el a Dialógusban egymással című filmet, amely egy rendhagyó kettős portré Németh Ilona jelmez-, díszlet-, bábtervezővel és Fodor Tamás színművésszel, rendezővel. Az ok egyszerű. Mert mindketten varázslatos egyéniségek, nagyszerű művészek, színházcsinálók, és van valami, amit csak ők tudtak létrehozni együtt, immár több, mint 50 éve. Egy különös világot teremtettek, amely nemzedékeket nevelt, tanított, szórakoztatott. Engem a titok érdekelt. Hogyan csinálják? - Dénes Gábor”

Ajánlatunk


Kipling mesejáték óvodásoknak! A kíváncsi kiselefánt Rudyard Kipling nyomán írta: Szalay Álmos

A Rettentő görög vitéz című gyerekelőadásunk után dr. Karsai György színháztörténész, irodalomtörténész, egyetemi tanár tart beavatószínházat közérthető formában, gyerekeknek és felnőtteknek.

Tegnap a budapesti állatkertből, eddig tisztázatlan körülmények között, megszökött egy tigris. Ahhoz, hogy megértsük a történtek körülményeit, megpróbáltuk dokumentálni a tigris minden lépését, mióta elhagyta a tigrist.

Ajánló


Báb-színház nagy gyerekeknek és felnőtteknek

Három nő a káosz kellős közepén. A modern világ összes bajával, és három női táskával.

A tehetség hatalmas érték, amit fel kell ismerni és kaput kell nyitni előtte. Mert a tehetség egy komplex tulajdonságcsoport. Része…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!